Jste zde

19.9.2022
Doprava

Informace o "školním" spoji autobusu 203

Se začátkem školního roku se u nás objevily stížnosti na vypravení "školního" spoje autobusu 203 vezoucí děti ze zast. U Kunratického lesa do kurnatické základní školy a se žádostí o přidání autobusu a stížností na nevyhovující stávající typ vozidla (SOR BN 8,5).

S problematikou jsme se obrátili na organizátora dopravy ROPID, přičemž vyplynulo, že:

  • není možné v současném stavu kapacit vozového parku a zejména personálu přidat navíc spoj nebo vypravovat školní autobus (s ohledem na časovou polohu řádného spoje toto řešení ani nedává aktuálně příliš smysl)
  • od 1.10.2022 by mělo dojít k změně oběhů vozidel na provozním svazku linek 117+203, čímž by mělo dojít k trvalé změně vozidla za kvalitnější a pro ranní návoz žáků vhodnější typ
  • pokud to bude do 1.10. možné, v rámci vypravení vozidel z garáže dorpavce bude snaha vypravit na příslušné pořadí jiné vozidlo, než zmíněný typ BN 8,5 (nelze zaručit)

Pokud budete mít ze zmíněného spoje nějaké fotografie (či fotografii množství čekajících cestujících na zastávce U Kunratického lesa), prosím, pošlete nám je na doprava@praha-kunratice.cz.

Děkujeme za pochopení.

 


Zdroj foto: tram-bus.cz

Vyskočit nahoru