Jste zde

13.12.2022

Slovo starostky

Vážení čtenáři,

právě proto, že máme za sebou tři nelehké roky, jsme se rozhodli, že je potřeba do našich životů vnést světlo, aby advent a vánoční svátky přinesly všem radost a měli jsme se všichni na co těšit. Proto jsme zachovali kulturní akce v plném rozsahu včetně vánoční výzdoby. Vzhledem k tomu, že vánoční výzdobu jsme vloni dostali darem do vlastnictví Kunratic od společnosti S.O.S. DEKORACE a provoz světel je úsporný, protože se jedná o LED žárovky, nevyjde nás vánoční výzdoba nijak draho. Děkuji všem, kteří se podíleli na akci „Rozsvícení vánočního stromu“, na kterou máme velmi pozitivní reakce od Vás, obyvatel Kunratic. Atmosféra tam byla skutečně vánoční a radost dětí byla pro nás krásnou odměnou. Zvláštní osobní poděkování za organizaci a pomoc při vytváření vánoční výzdoby a samotném „Rozsvícení“ patří místostarostce paní Petře Hilmarové.

Z výše uvedených důvodů se po dvou letech 21. ledna 2023 bude konat i ples pořádaný kunratickou radnicí za podpory Sokola, který nám nabídnul sokolovnu zcela zdarma. I jim patří velký dík. Je vidět, že když je zle, tak kunratičtí drží při sobě.

Přeji Vám krásné vánoční svátky, hodně pohody a štěstí s Vašimi blízkými, dětem bohatou nadílku a hlavně všem hodně zdraví do příštího roku.

Lenka Alinčová, starostka

Vyskočit nahoru