Jste zde

16/12
2016

PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ U JESLIČEK A U MOTÝLKŮ

Středa 16. 12. 2015 od 16:30 h. 

Přijďte si s nimi užít tu pravou předvánoční atmosféru. 
Kde? Nejdřív v kostele Svatého Jakuba v Kunraticích a potom v rodinném centru u svařáčku a příjemném popovídání.

PROGRAM:
- V 16:30 hod. se sejdeme v kostele Svatého Jakuba.
Pan kaplan nám řekne něco o vánočních svátcích, kostele a jesličkách.Rockovou mši nám zazpívají děti z Dětského hudebního studia Čmelda. Budete si moci zakoupit čajové svíčky a děti je zapálí. Drobné s sebou:-)
- V 17:15 hod. se přesuneme do rodinného centra, kde bude pro vás přichystané svařené víno. Prosím, vezměte s sebou nějaké občerstvení na ochutnání - cukroví, něco slaného... Tu pravou atmosféru si vyrobíme sami:-)
Pro děti je přichystaná výtvarná dílna. Děti vytvoří ozdoby, kterými pak ozdobíme nový vánoční stromeček na naší zahradě.
Popovídáme si o tom jak kdo v které rodině slaví Štědrý den a Vánoce obecně, zapálíme svíčky...

Vstupné dobrovolné.

NA ZÁVĚR - DOBRÝ SKUTEK OD NÁS VŠECH:
Výtěžek z prodeje svařeného vína a z dobrovolného vstupného na konci akci společně přepočítáme a věnujeme na veřejnou sbírku Společně pro Honzíka. Peníze pošleme na transparentní účet (na tom si pak můžete odeslanou částku zkontrolovat).
Honzík je 7 letý chlapec z Českých Budějovic, trpící Duchennovou svalovou dystrofií. Potřebuje mnoho peněz pro transplantaci kmenových buněk v Izraeli. Rádi v tento předvánoční čas i my přispějeme svou troškou do velkého mlýna sbírky...
Více o Honzíkovi: www.honzik.wbs.cz

Vyskočit nahoru