Jste zde

2/04
2015

"Česko svítí modře"

dovolujeme si Vás požádat o podporu druhého ročníku osvětové kampaně „Česko svítí modře“, která startuje 2. dubna 2015.

Věříme, že se k osvětě připojíte i Vy a společně tak přispějeme ke zkvalitnění života osob s PAS a jejich rodin. Připojit se můžete modrým nasvícením budovy městského úřadu a šířením informací na webových stránkách a dále. Zvyšováním povědomí o autismu, zabráníme například tomu, aby byly díky neinformovanosti úředníků sociálních odborů, děti odebírány z rodin nebo, aby díky nevědomosti škol končily v psychiatrické léčebně či speciálních školách, přestože někteří mohou mít nadprůměrné IQ. I díky Vám, tak naše děti ztratí nálepku "nevychovaných spratků".

V loňském roce se podařilo v rámci kampaně rozsvítit např. Pražský hrad, budovu Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, budovu Zlínského kraje, Mahenovo divadlo v Brně, Olomoucký Dóm.

Pomozte nám prosím rozsvítit další strategické budovy v krajích.Více informací a možnost registrace nasvícených budov či jiných forem podpory kampaně naleznete na webových stránkách platformy Naděje pro Autismus, kde rádi zveřejníme Vaše fotografie, letáky, videa atd.

http://www.nadejeproautismus.cz/kampan-2-dubna/

 

Pomozte zvýšit prestiž stěžejní myšlence, pro kterou celý projekt vznikl.

Vyskočit nahoru