Jste zde

21/02
2015

Bazar knih

Nestihli jste náš první BAZAR KNIH? Přijďte na ten DRUHÝ! Tentokrát je spojen s prodejem PONOŽKOVÉHO PSA, ručně vyráběné hračky prodávané na podporu výcviku asistenčních psů.

DRUHÝ BAZAR KNIH proběhne již tuto sobotu 21. února 2015. Kromě knih, které s sebou návštěvníci přinesou, budou do oběhu nasazeny i publikace, které zůstaly po prvním bazaru k dispozici na místě. Knihy lze libovolně měnit, komu se nechce odnášet je domů, může je darovat místní knihovně. Naplnění domácí knihovny však není hlavním smyslem akce, raději budeme, když si účastníci burzy prohlédnou naše bezbariérové prostory a třeba i koupí figurku ponožkového psa, aby finančně podpořili výcvik asistenčních psů!

PONOŽKOVÝ PES je kampaň obecně prospěšné společnosti Pestrá společnost, která se zabývá výcvikem asistenčních a canisterapeutických psů. Výroba a prodej roztomilých ponožkových figurek psů pomáhá nejen zaplatit další výcvik, ale především zpopularizovat tuto problematiku široké veřejnosti.

Sobotní BAZAR KNIH A PRODEJ PONOŽKOVÝCH PSŮ proběhnou mezi 9 a 12 hodinou dopoledne.Obě akce se konají tuto sobotu 21. února mezi 9 a 12 hodinou v Zátiší, bytovém domě pro seniory v Praze 4 ulice Urešova 1757 nedaleko metra C Chodov. 

Vyskočit nahoru