Jste zde

13.2.2019

Vážení spoluobčané,

nejprve mi dovolte popřát vám úspěšný rok 2019. Ten jsme zahájili společensky, když se nám za pomoci místních obyvatel a podnikatelů povedlo úspěšně uspořádat druhý ročník plesu kunratické radnice. Plně vyprodaná sokolovna včetně lístků k stání doslova praskala ve švech.  Pan Jakub Olbert opět nádherně vyzdobil sokolovnu, Hnutí Praha-Kunratice, masna pana Dolejše, Kunratická stodola, vinotéka Decinka, Sushi Kunratice, pivovar Muflon a pivovar Spojovna dodali ceny pro výhry slosovatelných vstupenek. O hudbu k tanci se stejně jako vloni postarala plzeňská kapela Epigon, místní dívčí kapela CANDYNET a skutečným zážitkem bylo předtančení, o které se postarali studenti kunratické umělecké školy Jana Růžičky. Patří jim všem velký dík.

S novým rokem dostáváte do rukou Kunratický zpravodaj s novou grafikou. Ve výběrovém řízení uspěla firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi a tak doufám, že budete s novou podobu zpravodaje spokojeni.

Na závěr mi dovolte upozornit na některé články v tomto čísle. Především na článek mého zástupce Ivana Hýži o připravovaných dopravních stavbách, které přinesou určitá omezení, a na články, které jsou určeny našim seniorům, kde se dozví podrobnosti o letošních zájezdech a možnosti zvýhodněného plavání na Praze 11. Také článek o restaurování hlavního oltáře kostela sv. Jakuba Staršího by vás mohl zaujmout.

Lenka Alinčová

                                                                                                

Vyskočit nahoru